Foto: Roberto Ventre
Udspring er en fantastisk sport!
Udspring i Danmark er i rivende udvikling!
Udspring i Storkøbenhavn får nu sin egen klub!

Tak, fordi du tager dig tid til at besøge vores side. Copenhagen Diving Academy står vores hjerte nært - vi håber også, det vil røre dit!


Storkøbenhavn er aktuelt tyndt dækket med udspringsklubber, og kigger man efter udspring som konkurrencesport, så bliver udvalget endnu smallere.

Som familie, der er aktiv i det danske udspringsmiljø, så vil vi gerne være med til at sætte vores præg på sporten ved at skabe lige præcis den klub, som vi savner i det Storkøbenhavnske miljø.

Vi vil være en klub, hvor der er fokus på udvikling, hvor der er fokus på konkurrencemomentet, -en klub, hvor vi har et stærkt fællesskab og en klub, hvor vi løfter opgaverne sammen.

Vi vil skabe en klub med attraktive tilbud, en klub hvor tilbuddene er drevet af lyst, hvor vi skaber resultater og hvor vi er stolte!

Hvem er vi?

Vi er familien Valore, engageret i dansk udspring siden 1997 og består af Laura, eliteudspringer med nordiske medaljer på væggen, Sarah, tidligere breddeudspringer og træner for små tumlinger, Antje, divemom, der som official kan afvikle et stævne og Victor, der som voksenudspringer og tidligere klubleder har et godt internationalt netværk.

Hvorfor skal du engagere dig?

Du skal engagere dig for at være med til at skabe Storkøbenhavns nye klub indenfor konkurrenceudspring. At skabe en klub kræver hænder og hoveder! Masser af hoveder og endnu flere hænder :-)

At skabe en klub kræver også medlemmer, og det kræver noget startkapital. Hvor vi selv kan hjælpe klubben igang økonomisk, så kan vi ikke selv stille den kritiske masse af medlemmer.

Vi har endnu ikke nogle faste hold, men vi arbejder på at lave et program af arrangementer, så vi allerede i 2015 kan give tilbud til Storkøbenhavns udspringere.

Så, hvad gør du nu?

Du melder dig ind i Copenhagen Diving Academy ved at skrive til info@cphdiving.dk og indbetaler herefter 100,-, der er basiskontingent for resten af kalenderåret 2015.

Når vi har tilstrækkeligt med medlemmer, så indkaldes der til stiftende generalforsamling med 14 dages varsel. Som forberedelse kan du læse udkastet til vores vedtægter.

Det med småt...

Klubben er en forening og består først som forening efter at den har holdt stiftende generalforsamling. For at afholde en stiftende generalforsamling skal vi være mindst fem personer, som ønsker at være fuldgyldige medlemmer.

Uden generalforsamling og uden godkendte vedtægter kan vi ikke oprette en bankkonto eller bliver anerkendt af Gentofte Kommune.

Mens klubben er under etablering, er det således Victor Valore, som du indbetaler dit kontingent til. Når klubben er etableret og egen bankkonto oprettet, så bliver klubbens midler overført hertil. Der udarbejdes en åbningsbalance med de indtægter og udgifter, som har været til pågældende tidpunkt. Åbningsbalancen udsendes til alle medlemmer.

Kontaktinformation

Copenhagen Diving Academy
c/o Victor Valore
Wilhelm Marstrands Gade 29
2100 København Ø

info@cphdiving.dk
25 37 69 14